När mitt livs kärlek anländer

När mitt livs kärlek anländer
Elena Sanz Martín

Granskad och godkänd av psykologen Elena Sanz Martín.

Senaste uppdateringen: 21 december, 2022

Jag kan inte sluta tänka på hur allt kommer att bli när mitt livs kärlek äntligen kommer ut. Dagarna passerar och förväntningarna växer i takt med min livmoders rytm.

Jag kan inte sluta föreställa mig hur min bebis kommer att vara. Jag längtar med hela mitt hjärta efter att få ha min bebis vid min sida.

Dagarna är märkta med lycka och den renaste, mest äkta kärleken. Men väntetiden verkar aldrig ta slut.

Men det är bara rättvist med tanke på det som väntar mig om ett par dagar, veckor och månader. Jag kan inte sluta drömma om att ha dig i min famn.

När mitt livs kärlek anländer kommer allt att förändras till det bättre. På den dagen kommer jag att veta den sanna innebörden av kärlek, uppoffring och engagemang.

När jag äntligen ser in i dina ögon vet jag att jag kommer att uppleva en lycka som jag aldrig känt förut.

Så fort jag ser det första tandlösa leendet kommer jag att sväva på moln, och jag kommer känna att jag rör vid himlen med mina egna händer.

Livets mirakel och mysterier kommer äntligen att avslöjas. Jag lägger all min tro på min styrka och mitt mod som kvinna och som mamma.

För alltid mitt livs kärlek

När mitt livs kärlek anländer kommer mina hopp och drömmar att återupplivas. Jag kommer att börja förstå att livet är vackert och att i stunder som dessa ler hela världen mot mig.

Jag kommer att satsa allt eller inget på framtiden samtidigt som jag litar på att ingenting är mer kraftfullt än nuet.

Gravid kvinna

Jag kommer att göra en insats för att njuta av här och nu. Tiden går inte – den flyger i en rasande fart när det handlar om barnens tillväxt.

Jag kommer att vörda varje ögonblick och varje prestation för att kunna skriva vår delade historia i livets bok.

När du äntligen kommer till världen kommer du fylla mig med din renhet, friskhet och oskuld. Jag kommer att ge allt för att vara rättvis i din barndoms ögon.

Jag kommer att utkämpa strider av alla slag för att ge dig den bästa uppfostran. Du kommer att bli min egen sötaste komfort.

När den speciella varelsen kommer ska jag lova min eviga kärlek.

Jag kommer att ge dig hela mitt tålamod och hela min uthållighet. Jag svär, jag kommer aldrig tröttna på att krama min bebis och hela alla dess sår.

Pussar kommer aldrig att saknas från vår dagliga rutin av kärlek och ömhet.

Din kärlek kommer att vara min styrka

Mamma och barn

När min bebis anländer till världen måste jag få styrka från alla ställen jag kan finna den. Jag kommer att upptäcka mitt mod i varje utmaning. Vaccineringarna, gråten och de första stunderna ifrån varandra kommer att krossa våra hjärtan.

Vi måste lära oss hur vi ska hantera det, i utbyte mot det vackraste bandet som kan existera mellan två personer.

Jag lovar att vara en oändlig motivationskälla. Jag kommer att välsigna vårt band med största förtroende för dig och dina förmågor. Jag lovar att aldrig bli förblindad av dina framgångar och misslyckanden, men att alltid värdesätta dina ansträngningar.

Det finns ingen större kraft än det speciella bandet mellan oss. Vad vi känner för varandra kommer att kunna försätta berg.

Det kommer aldrig att finnas något bättre sällskap än min lilla solstråle; och jag kommer bli hans eller hennes vän och ovillkorliga allierade.

Vad spelar det för roll om livet överraskar oss med sina oväntade svängningar? Om saker och ting inte går som planerat?

Det enda som betyder något är att vi kan möta allting tillsammans. För när mitt barn anländer vet jag att det kommer att vara mitt livs kärlek.


Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.