About Us

Vilka vi är

På vår webbplats finner du ett brett utbud av artiklar som behandlar graviditet, bebisar, barn, tonåringar, utbildning, hälsa, kost och underhållning. Med hjälp av experter inom respektive område är vår målsättning att hjälpa dig lösa de problem som uppstår i vardagen i relation till dina barn och din familj.

I mer än sju år har vi arbetat med att bygga upp ett komplett bibliotek som innehåller fler än 3 600 artiklar för att vägleda, inspirera och stödja föräldrar, vårdgivare och familjer i allmänhet. Vi har stöd av en bred grupp experter som garanterar kvaliteten på vårt innehåll.

Hos Att vara mamma vet vi att moderskap och familjeliv medför en rad utmaningar som kräver förberedelser. Även om varje utveckling är individuell finns det generellt sett ett stort antal resurser som fungerar som stöd för att hantera de olika situationerna som uppstår. Vi vill följa dig på vägen!

Vi arbetar dagligen för att guida dig i frågor som fertilitet, graviditet, bebisar, barndom, ungdom, utbildning, fysisk och psykisk hälsa och andra områden som har att göra med familjens välbefinnande. Med hjälp av vårt team av experter vill vi ge dig tillförlitliga, kortfattade och användbara svar så att du kan fatta de bästa besluten.

Vår gemenskap

Vår webbplats tar emot fler än 100 000 besök varje månad. Dessutom har vi en gemenskap inom olika sociala nätverk. På Facebook har vi till exempel fler än 25 000 följare. Vi finns också på Pinterest och TikTok.

Våra värderingar

Att vara mamma är medvetna om den inverkan som vårt innehåll har på våra läsare. Därför är värderingar som empati, rättvisa, inkluderande, respekt och en känsla av tillhörighet grundläggande för varumärket. Vi vill skapa en positiv inverkan på både föräldrar och samhälle. Det är därför vi involverar en mångfald av röster, identiteter och åsikter genom vilka vi försöker stärka dem som läser oss på daglig basis.

Redaktionellt åtagande
Redaktionellt åtagande

Vi har åtagit oss att tillhandahålla redaktionellt innehåll av hög kvalitet. Våra texter innehåller utlåtanden från experter inom varje område och stöds av vetenskaplig forskning.

Kvalitén garanteras
Kvalitén garanteras

Vårt innehåll är skrivet av specialister inom ett antal olika områden, till exempel utbildning, hälsa, psykologi, näringslära med flera. Informationen stöds av bevisning eller tillförlitliga referenser som kan kontrolleras i bibliografin.

Verifierad av experter
Verifierad av experter

Varje artikel genomgår en gransknings- och verifieringsprocess av vårt team av experter och redaktörer som ansvarar för att bekräfta informationens sanningshalt och kvalitet.

Textinnehållet är anpassat till dess betydelse.

Vi har strikta riktlinjer vad gäller skapandet av vårt innehåll. Vi anser att forskningens kvalitet, användningen av ett välkänt och inkluderande språk och experternas åsikter är avgörande för att vi ska få kontakt med våra läsare.

Search

Våra artiklar är baserade på professionella kriterier, vetenskaplig forskning och personliga erfarenheter för att ge korrekt, tydlig och opartisk information.

Search

Våra texter angående utbildning, hälsa och psykologi granskas noggrant och godkänns av yrkesverksamma inom respektive område.

Search

Vi är alltid beredda att involvera, införliva och lyssna på olika röster och identiteter. Vi är en portal för mångfald och integration!

Våra experter

Oavsett om ämnet är enkelt eller komplicerat så är vårt uppdrag att ge det bästa svaret. Det är därför vår personalstyrka inkluderar experter inom olika områden som utbildning, hälsa, kost och underhållning. Pedagoger, barnläkare, allmänläkare, apotekare, nutritionister, psykologer, barnmorskor och andra specialister gör Att vara mamma till en användbar och pålitlig källa.

María José Roldán
María José Roldán

Pedagogisk psykolog

Elena Sanz Martín
Elena Sanz Martín

Psykolog

Mara Amor López
Mara Amor López

Psykolog

Ana Couñago
Ana Couñago

Psykolog

Marisol Rendón Manrique
Marisol Rendón Manrique

Förskolepedagog

Samanta Ruiz
Samanta Ruiz

Lärare

Perfil Ruben

Kontakta oss

Vi älskar att höra från våra läsare!

Om du vill rapportera ett fel, ställa en fråga eller ge ett förslag kan du kontakta vårt team via e-post.