Du är den svaghet som gör mig starkare varje dag

Du är den svaghet som gör mig starkare varje dag
María Alejandra Castro Arbeláez

Granskad och godkänd av psykologen María Alejandra Castro Arbeláez.

Senaste uppdateringen: 22 december, 2022

Mitt kära barn, du är den svaghet som gör mig starkare varje dag. Jag vill att du ska inse ditt värde och det inflytande du har över mig. När du ser på mig så tror du att du har den modigaste mamman i hela världen, men där har du fel. Jag har mina svagheter och du råkar vara en av dem.

Du är den svaghet som fyller mig med mod. Det enda jag tänker på är att du ska må bra. Jag är här för att skydda dina drömmar och få dig att le så ofta som möjligt.

Min enda önskan är att du ska bli lycklig, och du är den drivkraft som gör det möjligt för mig att uthärda dagen. Med din hjälp vet jag att jag kan uträtta det som behövs eftersom du litar på mig som ingen annan någonsin hade gjort.

Du är min största svaghet och jag är stolt över detta. Min Akilleshäl har blivit källan till det mod som gör att jag kan utkämpa de dagliga kamperna.

Mitt älskade barn, du är min vackraste svaghet, och du fyller mitt liv med glädje. Du för fram min bästa sida och du får mig att skina.

När jag höll dig i mina armar för första gången kände jag att jag äntligen var mig själv. Du är en paradox: Den svaghet som har gjort mig stark nog att förflytta berg.

Händer som håller i en bebis fötter.

Du är den svaghet jag aldrig vill komma över

Du är den svaghet som jag hoppas stannar i mitt liv för evigt. Det är anledningen till att jag alltid kommer vara stark även då jag inte längre kan vara lika självständig. Mina känslor är knutna till dig.

Jag har dig alltid i tankarna och du är huvudpersonen i varje saga. Du är motivationen bakom mitt hopp och mina drömmar.

Mitt liv är sammanflätat med ditt. Ditt vackra ansikte och leende gör mig lycklig och denna lycka har jag med mig vart jag än går. Jag känner att du är min skyddsängel, och du är den glädje som ger en mening åt hela min verklighet.

Mörka och regniga dagar gör mig inte längre ledsen för du är ljuset i mitt liv. Jag är inte längre rädd för att falla för jag vet att din hand kommer vara där för att lyfta upp mig. Din kärlek är mitt dagliga leverne och du har visat mig att jag kan ge någon min ovillkorliga kärlek.

Tack vare dig kan jag säga att jag är den starkaste människan i världen, och detta är ingen överdrift, mitt kära barn. Min kärlek är min svaghet och det är du som fyller min själ med de vackraste av känslor.

Du är en vacker och smittsam sjukdom

Min vackra kärlek. Jag är stark och modig för jag har upptäckt min största svaghet. Denna svaghet gör mig inte illa, utan den är en välsignelse.

Det är en smittsam kärlek som ger liv åt allt runt omkring. Dess ljus invaderar mina dagar och håller mörkret på avstånd.

Mamma som håller sitt barn.

Du är den mest smittsamma svaghet som jag någonsin har stött på. Det är omöjligt att inte le tillbaka när du ler mot mig. Det spelar inte någon roll hur arg jag är.

När du pratar kan jag bara svara dig. Det spelar ingen roll vilka omständigheter vi befinner oss i. Jag kommer alltid vara där när du behöver mig.

Ibland kan jag ha svårt med vardagen, men jag blir starkare med dig vid min sida. Du ger mig styrkan för att nå det slutliga målet.

Tack vare dig har jag förstått att livet är fullt av vackra ting, och du är utan tvekan det vackraste av dessa ting.

Tack för denna eviga kärlek som har gett upphov till en svaghet inom mig som för fram min verkliga potential.

Du är den sötaste och mest smittsamma svaghet som gör mig stark nog för varje kamp.


Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.


  • Bowlby, J. (1986). Vínculos afectivos: formación, desarrollo y pérdida. Madrid: Morata.
  • Bowlby, J. (1995). Teoría del apego. Lebovici, Weil-HalpernF.
  • Garrido-Rojas, L. (2006). Apego, emoción y regulación emocional. Implicaciones para la salud. Revista latinoamericana de psicología, 38(3), 493-507. https://www.redalyc.org/pdf/805/80538304.pdf
  • Marrone, M., Diamond, N., Juri, L., & Bleichmar, H. (2001). La teoría del apego: un enfoque actual. Madrid: Psimática.
  • Moneta, M. (2003). El Apego. Aspectos clínicos y psicobiológicos de la díada madre-hijo. Santiago: Cuatro Vientos.

Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.