Några utmärkta frisyrer för pojkar

Några utmärkta frisyrer för pojkar

Senaste uppdateringen: 11 december, 2020

Det finns många frisyrer för pojkar. För att välja vilken stil som är rätt för din son måste du ta hänsyn till hans hårtyp och, självklart, hans personlighet.

Precis som vuxna blir barn, när de når en viss ålder, mer intresserade av sitt fysiska utseende.

Att få komplimanger och positiva kommentarer från vänner och släktingar bygger upp deras självkänsla och självbild.

Naturligtvis är utseende inte allt. En klädsel, frisyr eller fysiska egenskaper bör aldrig vara centrum för deras liv. Men samtidigt kan en bra frisyr vara en bra inspirationskälla för att hjälpa ditt barn att lära sig om personlig hygien.

Ett barns utseende är en viktig faktor i utvecklingen av hans personlighet. Det är vårt ansvar att lära våra barn att bry sig om sitt fysiska utseende, samtidigt som man undviker att de blir ytliga. Ingen har sagt att det är lätt att vara förälder!

I dagens artikel kommer vi att prata om några utmärkta frisyrer för pojkar, som förhoppningsvis kan hjälpa ditt barn att hitta sin egen stil.

Det är viktigt att du försäkrar dina barn om att ingen är perfekt. Men om det finns något vi tycker om hos oss själva bör vi försöka framhäva det.

En bra frisyr kan ge ett gott självförtroende

pojke med solglasögon
Stilar och frisyrer för pojkar spelar en viktig roll i utvecklingen av deras personlighet.

När ett barn känner sig bekväm med sitt utseende, och är glad och nöjd med sig själv, ökar det hans självförtroende. Ett barn som känner sig säker på sig själv kommer i de flesta fall att bli en framgångsrik vuxen.

Vi har i den här artikeln valt några stilar och frisyrer för pojkar som vi tror att dina barn kommer att gilla. Vissa är mer moderna och andra är mer klassiska, men det viktigaste är att ditt barn är den som väljer.

1. Surfsvall

Surfsvall är när en pojke har längre hår som faller till ena sidan. Det här är ett bra alternativ för pojkar med rakt hår som inte är för kort. Du kan också lämna några längre lockar som hänger ner över din sons hals.

Den här stilen är populär bland barn i alla åldrar, men är en speciell hit bland tonårspojkar. Det får dem att känna sig äldre, vilket är något väldigt viktigt under den här tiden. Och svallet ser också väldigt bra ut på många pojkar.

Det borde finnas en skylt på varje barn som säger: Hantera med försiktighet – innehåller drömmar.

-Mirko Badiale-

2. Frisyrer för små rebeller

Om ditt barn är en rebell utan sans men med ett gott hjärta behöver han en frisyr som passar hans personlighet. Vanligtvis innebär en “rebellisk look” en avslappnad och informell frisyr med ojämna lockar.

Många barn som föredrar en mer rebellisk frisyr tycker om att kunna forma spikes i håret eller en liten tuppkam.

Dessa moderna frisyrer låter ditt barns fantasi flöda fritt, vilket gör att han känner sig fri och oberoende. Vissa stilar, som kräver hjälp av gel eller hårspray, kan motivera ditt barn att fixa till sitt eget hår.

3. Klassiska frisyrer för pojkar

Kanske är ditt barn ute efter något mindre modernt och rufsigt. Många barn känner sig mer säkra i en klassisk frisyr. De uppskattar ett snyggt, rent och formellt utseende.

Kanske är din pojke mer åt det tysta hållet och gillar inte att dra alltför mycket uppmärksamhet till sig. Om så är fallet är en klassisk frisyr en bra lösning som gör att han ser bra ut utan att känna sig för utmanande.

Dessa frisyrer är mycket bekväma och har rätt längd för att göra dem lätta att sköta om.

hårklippningar för pojkar: pojke hos frisören

4. Frisyrer för pojkar med lockigt hår

Om du har en pojke med lockigt hår och du vill visa upp dessa lockar kommer du att älska den här frisyren. Allt du behöver göra är att låta ditt barns hår växa ut och toppa ändarna då och då.

För att hålla håret friskt bör han använda balsam eller stylingkräm varje gång han tvättar sitt hår.

Det enda problemet du måste tänka på är att den här stilen kan vara väldigt varm under sommarmånaderna. Även om den ser bra ut på din lilla kille är det också viktigt att komma ihåg att man ibland måste prioritera bekvämlighet.

5. Frisyrer för pojkar med väldigt lockigt hår

Vissa barn kan gå med på att snagga sitt hår, och det här är ett särskilt populärt alternativ för pojkar med väldigt lockigt hår. Ibland kan det vara för tröttsamt att ta hand om de små lockarna, vilket leder många pojkar och deras föräldrar till att snagga det.

Det är en väldigt cool stil och ser till att din son inte blir för varm. Inte heller behöver ditt barn lägga timmar på att ta hand om sitt hår. Din son kommer säkert att uppskatta det faktum att hans frisyr bara tar några sekunder att få till. På ett ögonblick har han en ny, lätt och snygg frisyr.

Även när ditt barn väljer en frisyr som du inte tycker om är det alltid viktigt att lyssna och ta hänsyn till hans smak. Förklara dina skäl till att du föredrar ett annat alternativ på ett lugnt och respektfullt sätt.

Var säker och ha tålamod, men kom också ihåg att om du tvingar ditt barn till en stil som han inte är bekväm med kommer det bara att göra honom missnöjd.


Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.