8 kändisar som har fått barn under 2019

Förra året avslöjade många kändisar att de var gravida och väntade barn. Vilka kändisar har fått barn under 2019?
8 kändisar som har fått barn under 2019

Senaste uppdateringen: 16 augusti, 2019

Om du inte har någon koll på vilka kändisar som har fått barn under 2019, oroa dig inte! Du hittar allt om årets kändisgraviditeter här. Allt från kända modeller, musiker och skådespelerskor till nya kungliga bebisar.

8 kändisar som har fått barn under 2019

Meghan Markle

Meghan, gift med prins Harry, var gravid tidigare i år. Det hade en ganska stor inverkan på den brittiska kungafamiljen, särskilt på prinsen, som nu helt har ändrat sin livsstil. Under graviditeten hakade han på sin fru i hennes nya hälsosamma livsstil.

Hertiginnan av Sussex födde sitt första barn våren 2019.

Tina Kunakey

Efter att ha förseglat sin kärlek med ett romantiskt och unikt bröllop år 2018 har Vincent Cassel och Tina Kunakey nu fått sitt första barn tillsammans. De har delat med sig av sina goda nyheter med sina anhängare på sociala medier.

Hon lade tidigare på året upp ett foto som visade den växande magen, och hennes man delade en söt video på Instagram som visade att han kysste och smekte Kunakeys mage.

kändisar som ska få barn: Tina Kunakey | Instagram: @tinakunakey
Tina Kunakey | Instagram: @tinakunakey

Rosanna Zanetti

Den venezuelanska modellen Rosanna Zanetti och sångaren David Bisbal meddelade tidigare på sociala medier att de skulle bli föräldrar i år. De lade upp ett foto där de blivande föräldrarna sågs tillsammans med deras barns ultraljudsbild.

Zanetti förklarade: “Jag kommer att vara nöjd med vad vi än får, pojke eller flicka. Jag kan inte välja.”

Senare gjorde hon barnets kön offentligt med ett foto av paret omgivet av blå konfetti. Hon lade också till i texten att “en Bisbal-pojke är på väg.”

Penny Parnevik

Den 21-åriga Penny Parnevik, känd från reality-tv, har fått barn under 2019 tillsammans med sin fästman, Douglas Murray. Penny postade en bild i februari i år på Instagram där hon stolt visade upp magen.

Hon skriver att det är en dröm som har gått i uppfyllelse att få bli mamma.

Lily Aldrige

Den berömda modellen Lily Aldrige och sångaren från Kings of Leon, Caleb Followill, har i år fått sitt andra barn. Modellen bestämde sig för att meddela att hon skulle bli mamma genom att posta ett foto på sitt Instagram-konto, där hon visade upp sin begynnande babymage.

Natalia Sánchez

Natalia Sánchez, skådespelerskan som spelade Teté i Los Serrano, meddelade tidigare i år på Instagram, tillsammans med sin partner, skådespelaren Marc Clotet, att de med glädje väntade barn.

De har nu utökat sin familj och håller fansen uppdaterade om föräldraskapet på Instagram.

kändisar som ska få barn: Natalia Sánchez y Marc Clotet | Instagram: @natasanchezmol
Natalia Sánchez y Marc Clotet | Instagram: @natasanchezmol

Nikki Amini

Nikki Amini är känd från tv och berättade i januari att hon och hennes partner, Niklas Twetman, skulle få ett tillskott. De meddelade på Instagram att de fick sitt första barn nu i juli.

Att vara mamma är bland det bästa man kan uppleva i livet. Många kändisar, bland annat de som listas här, har nyligen fått uppleva det på egen hand.

Och du då? Har du redan redan tagit del i detta livets mirakel, eller är det något som ligger i framtiden?


Samtliga citerade källor har granskats noggrant av vårt team för att säkerställa deras kvalitet, tillförlitlighet, aktualitet och giltighet. Bibliografin för denna artikel ansågs vara tillförlitlig och av akademisk eller vetenskaplig noggrannhet.


  • Palomar, C. (2005). Maternidad: Historia y Cultura. Revista de Estudios de Género La Ventana. https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fmicb.2014.00608/full 
  • Puyana, Y., Claudia, V., & Rosero, M. (2005). Traer hijos o hijas al mundo: significados culturales de la paternidad y la maternidad. Revista Latinoamericana de Ciencias Sociales, Niñez y Juventud.

Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.