5 tips på inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas

Ditt barns första födelsedagskalas är en av de mest speciella tillställningarna, både för dig och din lilla. Det är roligt och viktigt att göra fina inbjudningar till gästerna. I den här artikeln har vi samlat ihop några tips för att göra inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas som du kommer att älska.
5 tips på inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas
María José Roldán

Skriven och verifierad av pedagogikpsykologen María José Roldán.

Senaste uppdateringen: 19 augusti, 2019

För att få till inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas behöver du bara lite tid, kreativitet och entusiasm. Du har förmodligen redan allt material och alla verktyg hemma för att göra originella och roliga inbjudningar.

Om ditt barn är äldre kan du även inkludera honom eller henne i den här aktiviteten så det verkar som att era inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas kommer direkt från barnet.

Ditt barn kan säga vad han eller hon vill ha på dem, eller till och med rita några bilder som dekoration.

Att göra kreativa inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas

flicka ritar med kritor och mamma tittar på
Oavsett om du bjuder in några barn från trakten eller hela klassen gör kreativa inbjudningar kalaset speciellt redan från början. De bör vara originella, roliga och inkludera all viktig information.

Ett sätt att särskilja ditt barns födelsedagskalas från andra är med en personlig inbjudan. De är vackra och ett av de bästa sätten att visualisera kalaset du planerar. De kan också fungera som en liten och bestående souvenir.

Här är några tips för att göra inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas!

5 tips på inbjudningar till ditt barns födelsedagskalas

1. Framkallade foton

För det första är det viktigt att du är realistisk om ditt barns ålder och mognad. Det betyder att för den första födelsedagen kommer barnet inte att komma ihåg inbjudan som hans mamma gjorde.

Därför är det en bra idé att behålla en kopia som ett fint minne. Vi rekommenderar att du gör inbjudningar som du kan behålla, till exempel fina utskrifter med foton.

2. Partyhatt

Du kan till exempel, istället för att skicka ut en inbjudan på ett vanligt papper, klippa till inbjudningskortet så att gästerna kan tillverka partyhattar. De små gästerna kan behålla dem som en souvenir.

Glöm inte att det finns flera mönster till partyhattar som du kan använda som inbjudningar till ditt barn födelsedagskalas.

3. Pappersloppor

Alla barn har lekt med en pappersloppa minst en gång i livet. Det är ett roligt och kreativt sätt att göra ditt barns födelsedagskalasinbjudningar intressanta.

De yttre flikarna kan vara dekorerade, och de inre flikarna kan innehålla information som datum, tid och plats. Istället för att försöka göra dem perfekta, gör dem färgglada och kreativa!

4. Personliga inbjudningar med choklad

Om du letar efter kreativa alternativ för att bjuda in personer till ditt barns födelsedagskalas är personliga inbjudningar med choklad en unik idé. Du kan skriva datum och tid i choklad eller på chokladbitar.

Du kan också designa asken så att den ger mer information om kalaset. Det ser till att folk kommer ihåg inbjudan!

5. Gör en video – ett modernt sätt att skicka inbjudan till ditt barns födelsedagskalas

pojke med hörlurar och iPad

Slutligen kan du skicka en videoinbjudan via e-post eller sociala medier. Det är ett roligt sätt att personifiera festen och se till att alla dina gäster får se den.

Dessutom är det väldigt enkelt för dig, och det tar väldigt lite tid. Allt du behöver är din smartphone, och meddelandet du vill skicka.

Sammanfattningsvis, glöm inte att det finns obegränsade möjligheter när det gäller att göra inbjudningar till ett barnkalas. Allt beror på din kreativitet och uppfinningsrikedom.

Vi hoppas att vår lista kan vara till hjälp för dig och ditt barn!


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.