5 populära kändisar med stora familjer

Stora familjer är som en fest - fulla av skratt, lekar, olikheter och med så mycket att lära. Följ med oss ​​idag när vi tittar på livet för några kändisar med stora familjer.
5 populära kändisar med stora familjer

Skriven av Naí Botello

Senaste uppdateringen: 22 december, 2022

Vi ser idag fler och fler kändisar med stora familjer. Det är självklart inte alltid lätt att ha allmänhetens ögon på sig. Många offentliga personer brukar använda sina familjer och hem som en tillflyktsort.

Detta gör det möjligt för dem att leva ett enklare liv och hålla sig mer i kontakt med verkligheten. Sådant är fallet med Angelina Jolie, som har en stor familj som delvis är resultatet av altruistiska ansträngningar.

Några kända personer har stora familjer bara för att de kan. Men oavsett motivet bakom deras beslut har stora familjer en tendens att dra till sig vår uppmärksamhet. Så idag talar vi om några berömda kändisar och deras stora familjer.

Kändisar med stora familjer

Nuförtiden anses familjer som består av mamma, pappa och minst 3 barn vara stora. Men fram till så sent som 1970 innehöll många kärnfamiljer sex eller sju familjemedlemmar.

Tiderna har dock förändrats. Ekonomiska realiteter och det att fler kvinnor numer är förvärvsarbetande har påverkat. Antalet medlemmar som utgör den genomsnittliga familjen har minskat betydligt.

Det finns dock många kändisfamiljer som inte har följt denna trend. Naturligtvis, med sina generösa årsinkomster, har de råd att försörja sina stora familjer och anställa hjälp för att driva sina stora hushåll.

Det är ingen överraskning att dessa kända personligheter väljer att skaffa fler än tre barn. Så, utan vidare introduktion, låt oss ta en titt på några av de mest anmärkningsvärda familjerna.

5 omtalade kändisar med stora familjer

1. Julio Iglesias

Sångaren Julio Iglesias, pappa till sångaren Enrique Iglesias, är en av de mest omtalade spanska kändisarna med de största familjerna. Julio har totalt 8 barn – tre från sitt första äktenskap till Isabel Preysler. Hans andra fem barn föddes av hans andra fru Miranda Rijnsburger. Utan tvekan måste vi inkludera den här familjen på vår lista.

Beckham med familj

Källa: Instagram @ davidbeckham.

2. Familjen Beckham

Beckhams är inte bara ett exempel på en stor familj, utan också en stabil sådan. David och hans fru, Victoria Beckham, är praktiskt taget kungligheter i England.

David är känd över hela världen för sin karriär som fotbollsspelare. På samma sätt är Victoria känd för sin karriär som sångerska, affärskvinna, modedesigner och modell. Tack vare sina talanger och det hårda arbetet har de gott om resurser för att försörja sig.

Deras hushåll omfattar fyra barn. De har tre pojkar: Brooklyn, Romeo och Cruz. Och så deras yngsta, en liten flicka som heter Harper. Med fyra vackra barn har de kvalat in på vår lista med stora kändisfamiljer.

3. Bröderna Baldwin

Vem har inte hört talas om Hollywoods Baldwinbröder! I årtionden har Baldwins varit i rampljuset eftersom de har spelat viktiga roller i ett antal filmer.

Alec, Daniel, William och Stephen är familjens mest kända syskon. Men de har också 2 systrar: Elizabeth och Jane Anne.

Några av deras barn får också berömmelse. Irland, dotter till Alec Baldwin och Kim Basinger, är en berömd modell. Hennes kusin, Hailey, dotter till Stephen Baldwin, är också en modell. Hon har fått lite extra uppmärksamhet från pressen på grund av hennes förhållande till Justin Bieber.

Med sina generösa årsinkomster har kändisar råd att försörja stora familjer och anställa hjälp för att driva sina stora hushåll.

4. Kanske de mest omtalade av alla kändisar med stora familjer: Kardashian-Jenner

Kardashians måste bara vara med högt upp på listan när det gäller familjer med hög profil. Deras mamma, Kris Jenner, kan säkert ta åt sig äran för det. Hennes första äktenskap med advokat Robert Kardashian resulterade i hennes fyra första barn – Kourtney, Kim, Khloé och Rob.

Medan hon var gift med sin andra make Bruce Jenner (nu känd som Caitlyn Jenner) fick hon ytterligare två döttrar – Kendall och Kylie. Samtidigt var hon styvmor till Caitlyns fyra barn från tidigare relationer.

Under 90-talet blev Kardashians kända på grund av sin fars representation av O.J. Simpson i “Århundradets rättegång”.

Men i början av 2000-talet fick deras berömmelse en helt ny dimension. Tack vare Kris insatser som manager började världen följa realityserien “Familjen Kardashian”.

Genom serien skapade Kardashian-Jenners ett mediaimperium som bara fortsätter att växa. Kris har nu nio barnbarn, som alla har dykt upp på tv, i tidningar och på internet.

Cristiano Ronaldo med familj

Källa: Instagram @ Cristiano.

5. Cristiano Ronaldo

Vi kunde inte avsluta vår lista utan att nämna några fler världsberömda idrottare. Cristiano Ronaldo från det portugisiska fotbollslandslaget har 4 barn. Med honom är den spanska spelaren Cesc Fabregas, som har 5 barn, och argentinska Lionel Messi, som har 3.

Klart är att det att ha en stor familj är en källa till glädje och lycka. Och för några av de ovannämnda familjerna är det också en ekonomisk och karriärmässig fördel.


Denna text erbjuds endast i informativt syfte och ersätter inte konsultation med en professionell. Vid tveksamheter, rådfråga din specialist.